İsmet Paşa ilkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin * Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin * Okulumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın * Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun * Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: • Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, • Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, • Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir

Başarılar: SANATSAL VE SPORTİF ALANLARDA SATRANÇ,BADMİNTON VE ATLETİZM BRANŞLARINDA OKULUMUZ DERECELERE SAHİPTİR.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: İLİMİZDE YAPILAN BÜTÜN SPORTİF ÇALIŞMALARA KATILIM SAĞLANARAK OKULUMUZDA DA ÇEŞİTLİ FAALİYETLER DÜZENLENEREK UYGULANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: KURUMSAL OLARAK HER YIL PLANLANAN ÇALIŞMALAR PROJELENDİRİLEREK UYGULANMAKTADIR.

WEB - https://ismetpasakars.meb.k12.tr

Adres - YUSUFPAŞA MAH. GAZİ AHMET MUHTAR PAŞA CAD. ISMET PAŞA ILKOKULU BLOK NO 7 MERKEZ / KARS

Yerleşim Yeri - Yusuf Paşa Mah.GAMP Cad.No:7/KARS

Ulaşım OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE OLUP YÜRÜME MASAFESİNDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul İl Merkezindedir